За живота и още нещо

50
Добави коментар
GRANID
GRANID

Абе, човеко не разбрали, че тази работа с неделенската история не за теб. Ето пак говориш глупост. Лошето е че някои ще вземе да ти повярва.

аз съм неделенец и знам неща за Неделино дето и някои от най-възнасните не ги знаят повечето неделинци са като теб говорят без да са на ясно сас много неща за собствения си гад преди да пишеш какъв то и да е коментар първо по распитай по-умните и знаещи хора от теб може и да научиш нещо ново:)

Преди да даваш своите коментари,Гранид,научи се да пишеш правилно..без правописни грешки!Не си научил езика си,а тръгна да обясняваш как стоят нещата с историята ни,аз съм от Неделино и съм чувала много митове и легенди и мога да ти кажа,че и ти самия няма как да знаеш кои от тях отговарят на истината,дай ми дифиниция на мит и тогава ще си говорим.Между другото,преди да тръгнеш да нападаш,замисли се с каква цел го правиш,защото където и да си дал коментар все е бил пълен с обиди..!

А…града ни е Неделино,затова сме неделинци,а не неделенци..Да ти благодаря предварително за обидите,защото знам,че ще ги сипеш след коментара ми

Никога не съм се хвалил, че съм се старал да пиша перфекно и нянам намерение. Блога ми е за хора, които знаят, че няма перфекни неща(това не ме оправдава и не мисля да го правя, аз съм човек на точните науки не на литературата). Забелязал съм, че хора който не могат да намерят други доводи намират правописни грешки в текстовете- това е личен блог и грешките ми показват по-добре човешкото в мен. Старая се да се осъвършенствам, но не и да ги крия. Мит-хммм, ти ми кажи какво е мит! Аз знам, че нищо не идва от нищото и не са ги измислии тези легенди двама или трима безделници в някоя механа. Само слепия не вижда истината която е очеизвадна-легендите са най-ценното което имаме и ще напиша още такива който ти незнаеш които имат и реални доказателства за това. Трябва да намеря време, очаквайте скоро продължение. И аз не съм писъл митове, а легенди, има малка разлика-провери в тълковния речник.:) Подпис: GRANID

Granid, публикациите ти са интересни, но наистина правиш много правописни грешки и това леко дразни читателя. За твое успокоение ще ти кажа, че и моя правопис не е идеален, но не съм се нагърбила с нелеката задача да пиша за по-широка публика. А такова едно писане е отговорност, и щом си я поел, мисля че трябва да се стараеш малко повече. Моя съвет е (ако приемаш такива разбира се) да си пишеш работите на word и след това да им пускаш проверка за правопис. Мисля, че това ще ти спести много от негативните коментари.

Благодаря за критиката ти- тя е градивна и обективна. Старая се да подобря свойте лингвистични умения, макар да признавам, че не ги смятам за най-важното, но едно от важните неща за да създаваш добра престава у хората, но смятам, че когато си обективен и предлагаш на читателя интересни статии те ще си затворят едното око:)