Как да си направим красиви вази

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Лятото не спира да ни вдъхновява и ние продължаваме да даваме свобода на нашите креативни идеи. Интересни хрумки, които променят настроението в дома. С тях той оживява и се превръща в място за релакс, което променя нашето вътрешно усещане.

Всеки дом има нужда от вази, в които да декорираме любимите цветя, които ни подаряват. Някои струват скъпо, други са ни скъпи, а трети сами сме направили.

Тук са няколко интересни и евтини идеи за вази, които сами да направите. Отнемат само няколко минути, а резултатът е впечатляващ.

Тези стари пружини, които сме забравили на тавана са страхотна идея за ваза, в която да поставите сухи есенни цветя. Тях може да декорирате върху масата, пред прозореца, в кухнята. Толкова е лесно и красиво. С помощта на златна боичка може да съживите метала. Такива боички се продават в книжарниците. Нанасяте с помощта на четчица, оставяте да изсъхне и вазата е готова.

Вази от електрически крушки. Обърнете внимание колко са красиви. Не изхвърляйте изгорелите крушки. Вместо това, махнете вътрешната част (която е изгоряла), направете дупки от двете страни, прекарайте връвчица и ги закачете в градината или на терасата. В тях поставете свежи цветя и се радвайте на красотата им. Може да вкарате и малко фантазия, като ги изрисувате с помощта на боички или вържете около тях панделки.

Събрахте ли рапани от морето? Ако вече имате колекция от големи и красиви рапани, сипете малко вода в тях и поставете свежи цветя. Тази малка ваза поставете в спалнята и се радвайте на романтиката, която носи със себе си. 

Огледайте се около вас. Има още толкова много предмети, които може да използвате за направата на вашите нови аксесоари за дома.

Снимки: architectureartdesigns.com