Мебели за дома от щайги и палети

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Щайгите и палетите са сравнително евтини, а в същото време могат да придадат изключително оригинална визия на вашия интериор. Именно по тази причина решихме да им посветим тази статия, в която ще ви разкажем повече за възможните мебелни роли, които те могат да изиграят и ще ви дадем интересни идеи, които да осъществите у дома.

Pinterest! Изключително ефектни, а в същото време и лесни за направа, са масите и столовете от палети. Така може да си сглобите дори и цял комплект градинска мебел, а защо не и холна гарнитура.

Pinterest! Щайгите биха могли успешно да изиграят ролята на рафтове за обувки или пък на места за съхранение на кухненски пособия. Също така успешно може да ги префасонирате и в нощтни шкафчета.

Pinterest! И като споменахме нощни шкафчета, няма как да пропуснем и самото легло. Направете си такова от палети, отрупайте го с матрак и възглавници и… готово. Същата рецепта е в сила и ако искате да си спретнете диван или пък фотьойл.

Pinterest! Зарадвайте децата си с люлка от естествени материали, която на всичкото отгоре изглежда много по-стилна от която и да е пластмасова и шарена подобна. От стари палети може да им сглобите и съндък за играчки.

Pinterest! Ако пък имате домашен любимец, то много лесно може да му сглобите удобно и уютно легълце, в което да прекарва горещите следобеди на сянка.

Още интересни предложения за дома, сътворени от палети и щайги, може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е харесала, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!