Банка ДСК

13
Добави коментар
yApple

23 юли 2013 г. 

Банка ДСК бе обявена за „Най-добра интернет банка в България за 2013 г.” в престижния конкурс „ Най-добрите  интернет банки в света 2013”. Той се организира за 14-и пореден път от авторитетното нюйоркско списание Global Finance.

Отличието за Банка ДСК е в раздела за потребителски банки, с акцент върху банкирането на дребно, за региона Централна и Източна Европа.

Критериите за определяне на банките –победители в отделните страни са ясни и строги: сила на стратегията за привличане и обслужване на клиенти онлайн; успех при привличане на клиенти към предложенията в мрежата; ръст на онлайн клиентите; широка гама на предложени продукти;  доказателства за осезаеми предимства, получени от кампаниите в интернет; дизайн и функционалност на уеб-сайта.

Признанието за  Банка ДСК е с висока стойност както поради големия брой учас-тници в конкурса, така и поради високите изисквания на международното жури, съставено от  представители на  „Инфосис” – световен лидер в консултирането, технологиите и аутсорсинга, и от редактори на списанието.

Основано през 1987 г., американското списание Global Finance е с тираж от над 50 хиляди и читатели в 163 страни по света. Читателската аудитория на авторитетното специализирано издание включва председатели на надзорни и управителни съвети, главни изпълнителни и финансови директори на големи банки, висши финансови експерти, отговарящи за вземане на инвестиционни и стратегически решения на многонационални компании и финансови институции.