Цветни слънчеви очила – топ модна тенденция

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Цветът на лятото е… шареното. Колкото по-шарени, толкова по-забележителни и модерни ще бъдете, а един от любимите цветни аксесоари са слънчевите очила. А този сезон палитрата от цветове при слънчевите очила е наистина богата.

Цветни слънчеви очила – топ модна тенденция През погледа на слънчевите очила >>>

Слънчевите очила придават индивидуалност на визията ви, постигайте едно елегантно, шикозно, екстравагантно или закачливо излъчване в зависимост от формата и цвета на рамките. И това лято моден хит са огромните очила (кръгли, ъгловати, тип маска или с котешки издължени ъгли), покриващи 1/3 от лицето, пластмасовите широки рамки в различни цветове, както и цветните стъкла тип Елтън Джон.

Какви слънчеви очила да изберем? >>>

Ето кои са тенденциите при цветните слънчеви очила за този сезон:

Животински принт
Слънчевите очила с животинска окраска имат едновременно ретро и модерно излъчване, така че със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на тях.

Неонови цветове
Неоновите цветове са предпочитани не само за слънчевите очила, но и за всички аксесоари през лято 2013. Екстравагантни са, забелязват се и ви придават едно особено свежо и закачливо излъчване.

Цветни очила тип маска
Светът наистина може да ви се стори много цветен, ако заложите на слънчеви очила тип маска в разноцветни тонове. А такива може да видите в изобилие в колекцията на Майкъл Корс за лято 2013.

Цветя
Стига да заложите на изчистен дизайн в облеклото, може да си позволите нещо по-нестандартно и шарено, що се отнася до очилата, а именно слънчеви очила с градина от цветя.

Райе
Закачливи и стилни, раираните очила са основен акцент в тазгодишната колекция на Dolce&Gabbana.

Бензинов ефект
Рамките може да са едноцветни, тънки, широки, пластмасови или метални, но стига стъклата да са палитра от преливащи се цветове, значи сте улучили едно от тенденциите при слънчевите очила тази година.

Цветни огледални стъкла
Или т.нар, полицейски очила са предпочитан аксесоар от много звезди, сред които и любимецът Брад Пит. Но към стандартния изчистен дизайн на тези очила е прибавена нотка шик с цветни огледални очила.

Какво е значението на цветовете на стъклата >>>

07.08.2013/Ели Йорданова