Райско кътче за почивка в планината! Двудневен ЕКО пакет за осем човека в Комплекс Трите Къщи, Лещен

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

реалнo 300 лв.

Oтстъпка:
-50%

150лв.

Купена:&nbsp 1 &nbspпъти

Абонирай се занашите предложения!

Стойност

300 лв.

Отстъпка

50%

Спестяваш

150 лв.

СПОДЕЛИ!

Комплекс „Трите къщи“ се намира в село Лещен, разположено в западните Родопи. В близост е до с. Ковачевица, минералните бани в с.Огняново, на 15км. oт гр.Гоце Делчев. Мястото е подходящо за отдих и почивка! Можете да се насладите на чист въздух и много красива гледка. Трите къщи, които включва комплексът са различни по големина, построени са от камък и дърво, като напомнят за старите едновремски къщи, от които се състои цялото село. Обзаведени са с по-съвременни мебели.

ДВУДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: 300лв. – 50% = 150лв.
(Важи за настаняване от неделя до четвъртък вкл.)
ВИП ваучера е за осем човека и включва:

Две нощувки в самостоятелна къща

Интернет

Паркинг

Туристическа такса

ДВУДНЕВЕН УИКЕНД ПАКЕТ: 400лв. – 50% = 200лв.
(Важи за настаняване в петък и напускане в неделя)
ВИП ваучера е за осем човека и включва:

Две нощувки в самостоятелна къща

Интернет

Паркинг

Туристическа такса

Условия на офертата

ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.
Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Валидност на ваучера: от 02 август до 30 септември 2013г.

Изисква се предварителна резервация, преди закупуване на ваучер на тел: ******; ******.

Вижте всички Общи Условия.

Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg
В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Развлечения Село Лещен е една от най-привлекателните и автентични дестинации за селски туризъм в България. Разположено върху южния склон на Западните Родопи на 200 км. от София, пред него се открива незабравима гледка към Пирин планина. През четирите сезона на годината домакините предлагат различни забавления – лов и риболов, излети в планината, плуване и балнеолечение в близкия курорт Огняново (5 км) с открит и закрит басейн, бране на гъби и билки, разходки до съседните етнографски комплекси Ковачевица (7 км), Долен (20 км) и Делчево (18 км), както и еднодневни пътувания до Роженския манастир край Мелник (60 км) и известния ски-курорт Банско (50 км). Могат да бъдат посетени резерватът “Тъмната гора” с вековни буки и елови дървета, скалните образования, известгни като тракийски светилища “Козият камък” и “Черната скала”, каньонът на река Канина и живописната местност “Синият вир”. Местната Галерия организира културни мероприятия, които са традиционни за този край на Родопите. Достъпни и отворени са за посетители. На 120 километра от селото се намира град Кавала в Гърция, където човек може да отиде на еднодневни екскурзии и да се порадва на красивите Гръцки плажове и кристално чиста вода.

Къща 1:
Тя е най-малката къща от комплекса. Състои се от 3 спални помещения с гардероби, 3 бани с тоалетни, чардак, всекидневна и долна тераса. Двете от спалните са на втория етаж с две бани към всяка от тях. Минава се по коридор, който води до чардака има миндер, на който да поседнете и отдъхнете.  На първият етаж е третата спалня с гардероб, в близост до която е и третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина.  Има дивани с холна маса, маса за хранене и бар за двама.  В дневната има цифрова телевизия . Къщата е общо за шест човека.

Къща 2:    
Тази къща има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чaрдакс миндер, всекидневна и долна тераса. Трите от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора. На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост до която е третият санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия. Къщата има капацитет осем човека.

Къща 3:
Къща три има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чардак, всекидневна и долна тераса.  Три от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора. Друга от спалните пък е с изглед и изход към чардака. На първия етаж е и четвъртата спалня с гардероб, в близост,до която е третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална машина, маса за хранене и бар за двама. В дневната има цифрова телевизия. Къщата има капацитет осем човека.

Виж всички оферти от категория: Еко Хотели

Оценка за „Комплекс „Трите къщи““

4.95,
218 Глас(а)

Валидност на ваучера: от 02.08.2013 до 30.09.2013