Содом и Гомор на морето!

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Наистина – Слънчев бряг е станал синоним на Содом и Гомор. Отвързани чужденци прииждат на стада за секс-, алкохолен туризъм и балконинг (най-новата мода – скачане в басейна на хотела от терасата на стаята!!!). Това става пред погледа на нашите Златки, мутри, футболисти, бизнесмени с манекенски и “позлатени” прякори и „вся остальная сволочь“. Всички те се омешват в най-актуалните крайморски заведения, където на почит са… груповият секс на живо, груповото друсане с евтина дрога и… още по-груповото оповръщане.

Алкохолният туризъм е в разгара си!

А ето и последната крими-содомо-гоморска сводка от курортите: 

На 4 август пияният Дмитрий Малорусиянцев се прободе в сърцето с нож. Драмата се разигра в Слънчев бряг, където 18-годишният “молодец” бил на почивка със свой приятел Александър Романов. Аверът на самоубиеца разказал на полицаите, че Дмитрий имал семейни проблеми и бил много тъжен. Двамата си купили бутилка водка и се прибрали в жилището, за да я изпият. След като я излокали, Дмитрий грабнал кухненски нож и го забил в сърцето си.

13-секундното скандално видео в Blitz.bg взриви нета.

1 август, в. „Билд“: “В Слънчев бряг танцуваш гол, пиеш до смърт! Там има само едно правило: правила няма!”, обобщава изданието, което се чете от 6 милиона германци.

На задна прашка за разнообразие!

Учениците и студентите плащат за една седмица на Слънчев бряг или Златни пясъци само 600 евро. В цената влизат нощувките в четиризвезден хотел, пълен пансион и свободен вход за една огромна дискотека. Пие се до припадък дори до смърт. Хенингер разказва за един тежко ранен германец, твърди, че знаел и за други случаи, но властите в Съни бийч не обичат да говорят за подобни инциденти – такива новини не се отразяват добре на бизнеса.

С презерватив на главата си е къде-къде по-изродско…

В интернет може да се прочетат хвалбите на евро младежта за подвизите им в България. “Нямаше нито една нощ, в която да не повръщам, когато бях в Слънчев бряг,” хвали се англичанинът Стан. „Всеизвестно е, че читави европейци не идват тук. Нагледахме се на любители на евтиния алкохол, но тази година пияни и разкрепостени англичани, руснаци, и поляци се отдават на орални и интимни ласки още в клубовете. Мизерници!” казва Стелиян Иванов, съдържател на заведение в Свети Влас.

Градусът е висок, а след секунди и дрехите ще падат…

Запознати твърдят, че дори има клубове, където срещу 20 лева вход чужденци могат да пият колкото душа им иска, а няколко часа след полунощ купонът прераствал в оргия. Така наречените голи купони били маскирани от организаторите с имена като „Мис мокра фланелка“, „Мис голо дупе“ и тям подобни. Атрактивни и разкрепостени дами дори били пускани без вход. В подобен тип мероприятия в определен час всички остават голи и си избират партньори за секс.

…все още с дрехи, но по-напред с материала

Любовен триъгълник между Москва и Слънчев бряг едва не отне живота на руска адвокатка и детето й. Юристката Марина Носкова скочи от терасата на хотелската си стая заедно със 7-годишната си дъщеря. Двете полетели от близо 8 метра височина, вплетени в смъртоносна прегръдка. Паднали със страшна сила върху циментираната площадка пред хотел “Аркадия”, но за щастие (и като по чудо!) оцелели. Майката бе настанена с опасност за живота в реанимацията на бургаската болница. Инцидентът с Носкова е петият случай на паднали от тераси в Слънчев бряг само през юни. Първият смъртоносен скок за сезона стана на 16-ти в “Гранд хотел Съни Бийч”. 19-годишният Лиам Шаун полетя от десетия етаж и загина на място. Десет дни по-късно през тераса на 4-ия етаж в хотел “Искър” падна 22- годишен германец. Функ Кристиян оживя, но бере душа в бургаската болница и не е сигурно дали ще прескочи “трапа”. Следващият балконинг отне живота на 18- годишен холандец, който отпразнувал часове по-рано рождения си ден. Той падна също от 4-ия етаж в хотел “Зорница” и издъхна на място. И в трите случая младежите са били мъртвопияни. Злоупотреба с алкохол е най-честата причина за подобни инциденти, които се превърнаха в обичайно явление по морето през последните години.

Надпреварата „Мис мокра фланелка“ присъства навсякъде.

…до дъно!

Пияни голи чужденки омайват малко момче в дискотека в Слънчев бряг.

Младеж си е полегнал направо на улицата след нощния пиянски маратон.

Разкрепостени англичани, поляци и руснаци се отдават на орални и интимни ласки.

Най-новата мода – мазане с флуоресцентни бои в дискотеките

2012 г. И това е начин да изтрезнееш бързо, за да разбереш какъв резил си сътворил.

Така изглежда центърът на Слънчев бряг след нощните погроми!