Красиви идеи за свещници, които сами да направим

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Харесвате ли свещи? Създават романтика, нали? Разнообразни цветове и аромати, те са правят домът ни по-красив. Подбираме ги според интериора или повода – когато имаме празник или искаме да изненадаме романтично половинката. Без значение колко са големи, всяка от тях разполагаме в свещник. Тях също намираме в разнообразни форми и цветове, но най-красиви са тези, които сами можем да си направим.

С малко средства и с предмети, които иначе бихме изхвърлили. Как да си направим красив свещник като този?

Трябват ви само малки или по-големи стъклени чаши, дантела и малко лепило (на водна основа). Отрежете парче от дантелата толкова, колкото да обгърнете с него чашата. С помощта на четка за рисуване нанесете лепилото върху дантелата. Оставете да изсъхне и свещникът е готов. 

Ако в мазето са ви останали няколко буркана, не ги изхвърляте. Почистете ги добре и ги декорирайте отново с дантела или коноп. Подредете ги един до друг на перваза на прозореца, над камината или някъде в градината. Толкова е красиво! Нови свещници, които направихме с минимални средства и за кратко време. Те са чудесен подарък за вашите близки и приятели.

Снимка: architectureartdesigns.com