5 грешки, които допускат мъжете в леглото

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Когато скачаме в леглото с половинката, често забравяме, че има неща, които не бива да питаме, казваме или правим. Това не само, че може да прекъсне половия акт, но и връзката между двамата.

Няма да правим сравнение между това дали мъжете или жените допускат повече грешки под завивките, но няма и да подминем най-големите грешки на мъжете.

Ето кои са те.

Прави секс като заек

Всяка жена иска да има страстен и продължителен сексуален акт, който да започне и продължи с не по-малко страстно целуване. Случвало се е да чуваме, че тези, които не могат да се целуват, не правят и хубав секс. Моментът, в който попадаме на мъж, с който сексът прилича по-скоро на чифтосване между зайци, ни кара да си припомним за предположението с целувките.  

Кексът става хубав,  когато фурната е предварително загрята

Или с други думи, когато мъжът пропуска любовната игра, партньорката му определено няма как да се отпусне, възбуди и овлажни. Мъжете забравят, че понякога играта е по-вълнуваща от самия секс.

Все още има мъже, които намират за нормално да не се обезкосмяват на определени места. Скъпи момчета, вече почти няма жени, които да харесват орангутани. Окосмяването трябва да е в границите на нормалното, както да ухаете на свежо и чисто. 

Когато правим секс обикновено стенем от удоволствие, докато телата ни се извиват страстно. Но има мъже, които по никакъв начин не демонстрират насладата си, което пък не действа възбуждащо на партньорката им. 

Когато правим секс на приглушена светлина виждаме телата си. Казват, че мъжете не забелязват недостатъците на жените по време на полов акт, но се случва и точно когато сте най-възбудени, да чуете „Скъпа, имаш целулит на дупето“. Това е в състояние да съсипе всичко. 

Независимо кой от двамата е допуснал грешка, тя винаги трябва да бъде навременно поправена, за да върви всичко гладко между партньорите.