Бельо за нощно виждане 4134

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

И богатите правят секс, макар на тях да са им достъпни и други развлечения и наслади от живота. Понеже са прекалено задоволени и преситени, все са им нужни нови и нови стимули.

В Амстердам например – старата столица на еротичните приключения, правят „мокри“ дефилета на колекции съблазнително дантелено бельо, създадено специално за срещи по вечерно време. Манекенките се фръцкат полуголи по скъпи прозрачни сутиени и бодита в крайно ограниченото пространство на баржа, плаваща по някой от каналите, а отбраната публика е на… един пръст разстояние. Правят се за съблазън по залез слънце.

По залез и под открито небе бяха представени и класическите дантелени колекции бельо на ревютата в Сингапур в края на юли. Ансамблите са изкусителни със своята нарочна старомодност, с богата копринена бродерия и в пастелните розово, екрю, нежно синьо, бяло и черно. Надипляния с малкото плат и перлени аксесоари създават тънкия ориенталски уклон. А щом наблизо замирише на Ориент, въображението отплава към тайнствените арабски нощи. 1001 на брой.

Сутиени на батерии

Две малки батерии са нужни, за да ви светне сутиенът. Изобретението дори не е ново – то е от 2010 г., но се дотътри чак сега до Европа, след като американската му фирма майка “Илектрик Стайлс” пусна 6 нови модела в 14 размера за плажни партита и дискотеки.

Бельото е оборудвано с иновативната енергоспестяваща технология LED. Моделите са хипнотични и сексапилни. Такива са и имената им – “Хипнотичен”, “Егоистичен”, “Аз съм мноого секси”, “Аз съм хахо”, “Суета”. Моделът “Аз съм хахо” се предлага в два варианта, като единият е с жици в 4 цвята.

Новата колекция има и екстра музикален сет, който се захранва с допълнителни 4 батерии. Тогава сутиенът освен че свети, пее от щастие. Фирмата произвежда още куп забавни дрехи като суитчър със светещ кант и вратовръзки със светещ контур.

Треска за злато

За неприлично богатите е колекцията в царствен стил на американската марка “Рококо десу”.

Комплектите са плътно извезани със златна нишка от 24 карата. Металният конец е примесен с вълнен и затова е мек, а дрехата, ушита с него – удобна.

Идеята за сутиен и прилежащите му гащи от чисто злато е на изпълнителния директор на “Рококо” – Саша Хъртли, който забелязал, че на пазара не се предлага подобен продукт и запълнил откритата ниша със златни нишки.

На помощ за кройките и изпълнението му се притекла бившата дизайнерка на “Викториа’с сикрет” Бриана Лий. Колекцията, показана току-що на Нюйоркската седмица, се прицелва към богаташи от Русия и Близкия изток. Цените на сетовете са от $ 1500 до 6000 в зависимост от съдържанието на злато.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти