Зашеметяващата Джорджия Салпа (СНИМКИ)

2
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Представяме ти зашеметяващата Джорджия Салпа, която направо ни отряза скалпа, брато. Въпреки тъпата рима не можеш да отречеш, че е мега звездна! Влюбихме се в нея от пръв поглед и ще си признаем, че протегнахме леко ръка към монитора, за да я докоснем, но студенината на екрана ни върна бързо в реалността. Вдървяваща гръд, настръхващо тяло като цяло и шоколадова кожа, направо ще й го… Спираме с римите, продължаваме с информацията.

Джорджия е родена в Атина, а шоколадовата кожа дължи на сексуален акт между майка й, която е ирландка, и баща й, който е грък. Когато е на 4 години, семейството й се премества да живее в Дъблин.

“В училище бях много слаба, с къдрава афро коса и трябваше да нося очила с връзка”, разказва Салпа, а ние си я представяме, като най-секси лузърчето за всички времена.

След като завършва даскало, Салпа започва да обикаля света, като за 2 години е посетила над 30 страни.

После следва нов период за Салпа. Тя започва като автор в някакви тъпи предавания, а след това влиза и в английския Биг Брадър. Славата я връхлетява с пълна сила и започва да води тв-предавания, а през 2012 г. е наредена на пето място в анкетата на FHM за ТОП 100 най-секси жени в света. Има и секси фотоси по бикини за списание Food & Wine.