Коя е най-добрата машина за печат на етикети?

1
Добави коментар
maznio007
maznio007

Коя е най-добрата машина за печат на етикети?

Четвъртък, 8 Август 2013 ( прочетена 1001 пъти)

На изложението LabelExpo Europe ще можете да сравните качествата на етикети, отпечатани с мастиленоструйни машини от различни производители.

 

 

Организаторите на изложението са решили тази година да проведат състезание, в което производителите на мастиленоструйни машини за печат на етикети да могат да сравнят възможностите на своето оборудване. Всички приели да участват ще трябва да отпечатат етикети с еднакъв дизайн, върху еднакви медии. Копията ще бъдат сравнени и показани на посетителите.

За сега се планира в състезанието да вземат участие компаниите Domino Printing Sciences, Durst Phototechnik, EFI Jetrion, Epson Europe, Heidelberg Linoprint и Stork Prints. Те ще трябва да отпечатат етикети за хранителни, фармацевтични и промишлени продукти. Предварителните макети, по които ще работят фирмите са подготвени от компанията Esko, а UPM Raflatac, FLEXcon и Herma ще предоставят хартии, филми и фолиа за печат.

В състезанието ще вземе участие и компанията Xeikon, благодарение, на която посетителите ще могат да видят разликата между качеството на мастиленоструйните машини и тонерната технология предлагана от Xeikon.

Всички посетители на LabelExpo Europe ще могат самостоятелно да сравнят качеството на печат на машините участващи в конкурса, като за това не се изискват допълнителни такси и регистрации. Всички образци ще бъдат представени на щандовете на участниците. А на входа ще можете да получите брошура с детайлно описание на техническите характеристики на оборудването.

Напомняме, че изложението LabelExpo Europe 2013 ще се проведе в Брюксел от 24 до 27 септември, като регистрацията вече е открита.

Източник: labelexpo-europe.com

Превод: Радина Дойнова

  отпечатай