Гола и откровена: Кара Делевин (18+)

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Вчера Кара Делевин навърши 21 години. Въпреки крехката си възраст обаче всеобщата любимка на всички модни дизайнери и списания отдавна си е изградила скандален и провокативен имидж. Доказва го и с последната си фотосесия, с която тя е лице на новия брой на W Magazine.

Пред репортер на изданието моделът дава и интервю, в което споделя: „Всички се тревожат за мен. На семейството ми му е трудно и затова знам, че трябва да бъда внимателна. Хората трябва да разберат, че умея да се грижа за себе си и досега се справям повече от чудесно.“

W Magazine Кара Делевин говори и за най-добрата си приятелка Рита Ора, както и за другите дами от обкръжението си, които често са нейна опора в трудни моменти – Риана, Джорджия Мей Джагър и по-възрастната ѝ колежка Кейт Мос.

Моделът разкрива и че страда от хронична форма на вид псориазис, който се проявява, когато е подложена на стрес. Затова тя много внимава да не се изнервя, тъй като не се знае в кой момент може това да повлияе на кожата ѝ и да се наложи да откаже предложение за работа.

Instagram / Cara DelevingneКара с приятелките си Риана и Джорджия Мей Джагър Ако искате да продължаваме да ви разказваме за всичко най-любопитно от света на известните, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!