Вижте Стъклената къща на VIP Brother 2013

22
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Тази седмица започна изграждане на уникална за България Стъклена къща, в която пред погледа на всички фенове ще живеят кандидат риалити звезди и известни личности.

Харесай страницата ни във Facebook

Новаторският проект ще бъде реализиран от Нова ТВ като част от новия VIP сезон на най-успешното риалити шоу в света – Big Brother.

За първи път в България ще бъде изградена изцяло Стъклена къща, в която нищо не може да остане скрито.  Модерният прозрачен дом отваря врати за своите обитатели през септември в София.

Стъкленото съоръжение ще бъде разположено на централно място в столицата, където всички желаещи ще могат да наблюдават живота на Съквартирантите.

Описаната от Джордж Оруел идея за „Големия брат“, в която анонимни наблюдатели следят живота на хората ще оживее за пореден път, но не в студио и пред камери, а на живо.

„Обмисляме и проучваме идеята за Стъклена къща на Big Brother от миналата година и сме щастливи, че вече можем да я осъществим. Big Brother излиза от студиото и отива при своите фенове, за да им покаже от първа ръка какво се случва зад стените на Къщата. Подобно нещо не е правено досега в България и е съвсем логично да бъде подписано с марката Big Brother, защото това е шоуто, което налага стандартите на риалити телевизия”, каза Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

 

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It