Идеи за впечатляващ маникюр

13
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Вашият  маникюр е част от визията ви, затова е много важно да му обърнете внимание. Когато искате да впечатлите със стил изберете идеи, които да се доближават най-много  до вас като усещане. Ще ви предложим романтични идеи, които могат да са част от сватбения ви ден, друг празник или моменти, в които сте настроени романтично. Те подчертават формата и дължината на ноктите ви и са един своеобразен аксесоар. 

Дайте свобода на фантазиите си и добавете някаква ваша идея към тях. Красивият маникюр е едно произведение на изкуството, което заслужава вниманието на всички. Тези закачливи рисунки може да прехвърлите и върху ноктите на краката. 

Този маникюр съчетава няколко идеи. Точки, райе и флорални мотиви. Подходящ е за по-официално лятно парти или като част от морския ви имидж. Свежите цветове и лекият брокат ще подчертаят приятния загар на тялото ви.

Това е една експлозия от перли и женственост. Меки, пастелни цветове и нежно розово са една идея за по-нестандартен булчински маникюр. Истинско произведение на изкуството.

Много злато, брокат и различни идеи върху всеки нокът. Изискан и стилен маникюр, с който ще впечатлите. 

Откраднете си някоя от тези идеи или може би всички, те са за вас. Панделките, дантелите и сърцата също ще украсят ръцете ви. Опитайте се да не прекалявате с камъчетата, шарките и акцентите. Както забелязвате, тук има разнообразие на различни елементи, но всеки един от тях стои добре към следващия.

Снимки: thenailasaurus.com