KWIAT: очила за всички поводи » Моден свят

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

В разгара на лятото какво по-актуално и свежо от цветните очила?! И не става въпрос непременно за слънчеви очила, а за такива, които можете да носите при всякакви поводи. Иновативната линия KWIAT Comfort на българската марка очила събира цветовете на лятото в един модел очила. Те са подходящи за всеки ден и са предназначени за хората, които обичат често да разнообразяват и да променят визията си.

Основната причина за мултифункционалността на новите очила е, че те са създадени с дръжки, които се сменят без усилие – само с едно докосване. По този начин притежателите им могат да променят визията на любимия си чифт очила по няколко пъти на ден в зависимост от това къде отиват и какво ще правят.

Изцяло в черно през работния ден, черно и бяло или черно и виолетово за вечерта, посветена на среща с приятели – възможноститие са различни.

Експертите на KWIAT дори препоръчват: „Ако искате да направите впечатление – комбинирайте две различни дръжки на очилата.”

Освен със сменяемите си дръжки, моделите от линията KWIAT Comfort се отличават и със своята лекота, здравина, ергономичност и антиалергичност. Според индивидуалните потребности на човека, очилата могат да се носят и с диопър, и без – само като атрактивен моден аксесоар.

Фото: © KWIAT