Маса: Наказанието на Грожан е грешно

Маса: Наказанието на Грожан е грешно

Фелипе Маса смята, че Ромен Грожан е наказан неправилно след Гран при на Унгария. Пилотът на Лотус бе порицан заради изпреварването, което предприе при завой номер 4 на "Хунгароринг" срещу бразилеца.

Грожан предприе смела маневра от външната страна спрямо Маса и в последствие получи наказание преминаване през питлейна затова, че болидът му е напуснал очертанията на пистата с четирите колела. След състезанието Маса защити Грожан и заяви, че пилотът на Лотус не е заслужавал наказание.

"Ако наказанието, което му наложиха, е заради изпреварването срещу мен, е грешно. Не излезе с четирите колела, само с две. С две колела може", обясни Маса.

Грожан заяви, че все още не е разгледал достатъчно подробно видеозаписа и не може да прецени дали наказанието е заслужено. "Когато разбрах, че трябва да мина през питлейна, реших, че съм излязъл с двете колела. Честно казано все още не съм гледал записа". Когато Ромен чу по радиото от отбора си, че трябва да мине през пита,...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност