Нанси е новата „Мис България“

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

20-годишната Нанси от село Юнаците е новата „Мис България“. След един месец риалити надпревара, разнообразни изпитания и безмилостна конкуренция блондинката доказа, че заслужава да е на финала и да преследва мечтата си. И макар че много хора я определиха като кукла Барби, тя се пребори за първото място и възможността да представи страната ни на конкурса „Мис Свят“ в Индонезия. За нея гласуваха общо 27 % от зрителите на TV7.

Нанси получи още 7-дневна почивка, лек автомобил и други подаръци. На крачка от успеха останаха две от фаворитките на журито – Даниела и Джулия. Първа подгласничка с 25 % е пловдивчанката Джулия, а веднага след нея с 22.4 % се нареди Даниела. Топ 5 на най-красивите българки за тази година се допълва от стюардесата Адриана с 15.3 % и моделката Велина с 9.8 %.

За да спечелят гласовете на публиката, момичетата бяха подготвили истинско шоу. Откриха вечерта със секси танц в дълги вечерни рокли, след което екипът на предаването беше подготвил кратки визитки с най-добрите моменти в Двореца за всяка от претендентките. Разбира се, нямаше как момичетата да не покажат и прекрасните си фигури, облечени само по бански.

Специален гост на церемонията беше поп дивата Мария, която засия под светлините на прожекторите с не по-малко блясък от кандидатките за короната. Изпълнителката представи две от най-новите си песни – „Играя стилно“ и I Like, а на сцената й правиха компания цял отбор изкусни танцьори.