Анджелина Джоли става Господарка на злото

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Любимата ни Анджелина Джоли ще бъде отново на големия екран през юли 2014 г. с приключенското фентъзи “Господарка на злото”. В продукцията ще видим неразказаната история на най-емблематичната злосторница на Disney – феята орисница Злодеида от класическата анимация от 1959 г. “Спящата красавица“. Давай, Анджелинке, бъди лошата! Давай! Давай!

„Бях много развълнувана, но и много притеснена да играя за тази аудитория – децата, които се срещат със Злодеида за първи път. Работя със страхотен екип, с който вярвам, че успяхме да създадем различен и очарователен свят, в който искахме да сме сигурни, че ще присъстват и прелестните, фантастични елементи, характерни за филмите на Disney – като красотата и елегантността на Аврора, която Ел Фанинг изигра великолепно. В същото време, главната героиня е отрицателен персонаж, затова трябваше да бъде малко по-секси и подмолна. Трябваше да намерим баланса и това беше най-голямото ни предизвикателство.“

Това казва Джоли, която е майка на шест деца, не бива да забравяш, когато точиш лиги по нея.

Злодеида е красива и невинна млада жена с прекрасни черни крила, която води супер якия живот в мирно горско кралство. Но идва армия от хора, които заплашват хармонията. Злодеида хваща сопата и ги почва наред.

Тя подхваща епична битка с краля на човеците и проклина новородената му дъщеричка Аврора. Детето расте и Злодеида разбира, че Аврора държи ключа към мира в кралството, а също и към истинското щастие за самата нея, пишат нашите приятели от Форум Филм България.