Къванч Татлъту се завръща с необичайна роля

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Летните жеги още са в разгара си, но новите заглавия на телевизионните сериали в Турция вече са на път.

Любимецът на публиката Къванч Татлъту ще се появи на екрана в съвсем нова роля. Сценарият е адаптация на популярния роман на писателката Нермин Безмен „Курт Сеит и Шура“ от поредицата „С Русия в сърцето“.

Къванч ще пресъздаде образа на турчин от полуостров Крим. Героят е старши лейтенант в гвардейската рота на цар Николай и води бляскав и охолен живот. Но болшевишката революция го откъсва от този начин на живот. Болшевиките включват името му в списъка на хората, които трябва да бъдат убити. Героят на Къванч е принуден да избяга от Русия в лодка с оръжие и пристига в Истанбул.

Вижте снимки на Къванч >>

За тази роля Къванч промени изцяло външния си вид. Пусна си брада, която го прави почти неузнаваем, но много отива на сините му очи.

За партньорка на Къванч в сериала се спряга Йоланта Кабау, съпруга на холандската футболна звезда Уесли Снейдер, който играе в истанбулския Галатасарай.

Къванч Татлъту става известен като актьор с ролята на Мехмет в сериала „Перла“. В България е познат също и от сериалите „Двама завинаги“ и „Забраненият плод“.