Ексклузивни кадри от жестокото убийство в центъра на София (СНИМКИ)

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Зверско убийство бе извършено снощи на пъпа на столицата, за което първо съобщи най-ексклузивната агенция БЛИЦ. След години на конфликт и нетърпимост 50-годишният Иван Георгиев преби жестоко и безцеремонно десет години по-младата си съпруга Аксиния. Репортер на агенция „БулФото“ запечата зловещи снимки от мястото на инцидента. Малко преди 23:00 часа живеещите на ул. “Стара планина” бяха наизлезли да видят какво правят навън двете линейки и полицейските патрулки с включени сирени. Според повечето от комшиите двамата от години не се разбирали и на практика не живеели заедно. Иван от десет години живеел в чужбина.

Два дни преди кървавата развръзка той се консултирал с адвокатката си как може да получи развод. Оплакал се, че жена му не искала и да чуе за раздяла. Според хората причина за нежеланието й била, че преди да замине за странство, той приписал на нейно име всичките си имоти.

Съседите са разделени в отношението си към семейството. Според едни Иван бил избухлив и редовно пребивал жена си, която сама гледала болния си брат диабетик, невиждащ с едното око. А други директно казват, че била “преспала с цялата махала за пари.” /БЛИЦ