Дарин Ангелов: Напоследък най-често мога да бъда забелязан с Ел Макферсън и Клаудия Шифър.

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Актьорът Дарин Ангелов все още не е имал възможността да се отдаде на почивка на морето. Това най-вероятно ще стане в съчетание с работен ангажимент. Ето какво сподели още той в интервюто си за bliasak.bg

Дарко, при твоята натоварена програма ще ти остане ли време за почивка до края на лятото? Дарин: Ще опитам да съчетая приятното с полезното. На 4-ти септември ще играя представлението „Царството земно” в Созопол, в рамките на „Аполония“ и това ще бъде и времето, в което ще прекарам 3 дни на морето. Естествено, едва ли ще успея да релаксирам качествено, но не се оплаквам. Доста приятни неща ми се случиха това лято в професионален план, за които тепърва ще се чува.

Какво ти предстои от септември? Дарин: Засега предстои да започнем театралния сезон. Предстоят и доста турнета с хитови заглавия. Пловдив, Созопол, Бургас са само част от градовете, които ще посетим. Като нов проект все още нищо не мога да кажа.

За мен ти и брат ти сте работохолици! Това по наследство ли е или просто начин на живот? Дарин: Ами, да ти кажа може и по наследство да е. Никога не съм виждал родителите ни да седят и да чакат на готово. От тях знам, че ако сам не предизвикваш нещата да се случват, вероятността да постигнеш нещо значимо в живота си е нищожна. А и добър актьор се става само с много работа. Талантът даден от Господ трябва да се развива, иначе ще го загубиш.

Защо не искаш да участваш в риалити формати и има ли някаква сума, която би те склонила? Дарин: Не мисля, че риалити форматът е моето място за изява. Първо, че нямам това физическо време да се затворя на едно място за 3 месеца и после, има неща от живота ми, които искам да запазя за себе си и близките ми. А относно сума, естествено, че има сума, за която риалити формат може да ме привлече, но тя е по-скоро с цел да откажа ангажимент, пък, ако някой я извади, е добре дошло.

Коя е най-забавната ти морска случка? Дарин: Попаднах веднъж в ситуация от класически виц. В заведение исках да си поръчам енергийна напитка и сервитьорката ме попита „един ли”. Тъй като явно момичето беше от южните региона на България аз чух „И джин ли” и някъде около 3 минути обяснявах, че питие си имам и искам само енергийна напитка. Тя настоятелно ме питаше: „И джин ли” и докато не посочи бройката с пръстче, не разбирах за какво ми говори. После стана още по-тъпо, защото тя помисли, че й се подигравам, аз се извинявах, абе, неприятна ситуация, но пък околните изпопадаха от смях.

Доста често те свързват с известни наши красавици. С коя манекенка най-често излизаш? Дарин: Напоследък най-често мога да бъда забелязан с Ел Макферсън и Клаудия Шифър. Т-шъртките, които красят с лицата си, ми стоят перфектно.

Коя е най-голямата глупост, която прочете за себе си? Дарин: Постоянно попадам на измислици. Вече не им обръщам внимание. Много бих искал преди да издрискат поредната си глупост, някои медии поне малко да се информират и да облегнат написаното на някаква истина. Тоест да се размърдат и да свършат някаква работа. Много ме обиди написаното в един вестник, който е перфектен за тоалетна хартия, където най-нагло измислиха неизричани от мен думи за мои колеги, някои от тях вече покойни.

Новини за Дарин Ангелов
Интервюта с Дарин Ангелов