bTV търси нови водещи на ”Тази сутрин”

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Това се случи след драматичното напускане на досегашните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, които обявиха, че отиват в Нова ТВ.

Едно от знаковите имена, спрягани за нови водещи на сутрешния блок на бТВ, е на новинаря Николай Дойнов от Нова телевизия, пише Труд. Той има опит с ранното ставане, защото преди години заедно с Миа Сантова (сега в TV7) водеше “Здравей, България” близо година. Дойнов работи в Нова ТВ от 1997 г.

Друго от имената, които се спрягат като евентуално попълнение на мястото на Ани Цолова, е Галя Щърбева. На нея обаче  предстои излизане в майчинство и едва ли би предприела резки промени.
 
Обсъжда се и вариант с Евгения Марчева, водещ на „Денят започва“ по БНТ, която в момента е в майчинство. Според последните слухове за нея обаче, тя по-скоро ще се присъедини към екипа на “Нека говорят” с Росен Петров (на екран от 1 септември с шести сезон), където ще води собствена рубрика.
 
Сред собствените лица „в обращение“ като нови водещи на “Тази сутрин” са Виктория Петрова, Мариана Векилска, Светослав Иванов и Антон Хекимян.

Вижте снимки на вероятните нови водещи на предаването >>
 
Хекимян в момента е в Африка, защото е водещ на едноименното шоу заедно с Яна Грудева. Преди години обаче той изпълняваше длъжността водещ на “Тази сутрин”, когато титулярите почиваха през август.
 
Векилска (също дошла от Нова тв), преди да започне да чете новините сутрин, беше и първият водещ на сутрешния блок на bTV.