Еминем: Саша ме покани да направим нещо скандално

30
Добави коментар
daiina
daiina

Дали Еминем наистина си е тръгнал бесен от кинонаградите на MTV – или е знаел какво му готви бившият Борат, актьорът Саша Барон Коен?

Този въпрос, останал без коментар в първия ден след шоуто, се изясни от главния сценарист на церемонията, а по-късно – и от самия рапър.

В интервю пред RapRadar.com Еминем казва: „Саша ме покани, докато бяхме в Европа. Идеята му бе да направи нещо скандално. Аз съм му голям почитател и се съгласих.“

Според него на церемонията номерът се получил дори по-добре, отколкото на репетициите.

След като си тръгнал, той се прибрал в хотелската си стая, където – по собствените му признания – се смял в продължение на три часа, особено след като гледал предаването.

В краткото интервю рапърът опровергава и информациите, че е бил обран в хотела и от стаята му липсвали бижута и лаптоп на стойност десетки хиляди долари.

Че случката е била нагласена пръв призна

сценаристът на церемонията Скот Окерман. В блога си той написа, че всичко е било изрепетирано, и то в пълната версия.

Двете звезди са правили и други подобни изпълнения за MTV. Саша, но в предишното си превъплъщение – Борат, беше водещ на Европейските музикални награди през 2005 г. и тогава също вися от тавана.

В неделя в Лос Анджелис той полетя над публиката в зала „Гибсън амфитиътър“ с ангелски криле, за да обяви наградата за актьор в главна роля – предназначена за тийнейджърския идол Зак Ефрън.

Вместо като казахстанския тв журналист Борат сега Барън Коен се подвизава в третото си превъплъщение – Брюно, моден и светски репортер на австрийска гей телевизия. Едноименният му филм тръгва това лято със

силно ограничителен рейтинг за показ в кината

Имитирайки авария, комикът се приземи по очи в скута на Еминем, а разголените му задни части се оказаха точно пред лицето на рапъра – чийто антураж се намеси енергично, за да отблъсне натрапника (вж. видеото в MTV.com).

През май Еминем (Eminem.com) издаде дългоочаквания си албум Relapse. След гаврата с Майкъл Джаксън в клипа Just Lose It (2004 г.) той пародира знаменитости и в новото си пилотно видео We Made You.

Негов обект този път са певиците Джесика Симпсън, Бритни Спиърс, Ейми Уайнхаус, екипажът на „Ентърпрайз“, Елвис Пресли (отново), кандидатките за вицепрезидент на САЩ Сара Пейлин.

Рапърът изпълни това парче и на MTV наградите (вж. видео), като излизането му на сцената бе планирано преди изявата на Брюно.