Едгар Кейси – Публикации за Едгар Кейси

63
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Френският прорицател Нострадамус и до днес е известен и с неговите точни предсказания за бъдещето. Уменията на преподобната Стойна по нищо не отстъпват от тези на небезизвестния Нострадамус. 1

Едгар Кейси
Информация за спящият американски пророк Едгар Кейси. Разгледайте пророчествата на Едгар Кейси, човекът с фотографска памет, направил първото си пророчество на 6 годишна възраст. Едгар Кейси и приносът му в медицината.

За 43 години Едгар Кейси прави 14 000 документирани стенографски записа, или така наречените анализи и над 6 000 ясновидства и пророчества на различни хора.

Намапатия – лечение с молитва

Съществуват много алтернативни лечения, освен общоприетите за медицината начини. Едно от тези алтернативни лечения се нарича намапатия. Представлява лечение с молитва или повтаряне на някаква мантра

Едгар Кейси за бъдещето

Кейси вярва, че ужасни бъдещи събития могат да бъдат спряни, ако човечеството промени своето поведение. Поради това той прави тези предсказания – да предупреди хората.

Едгар Кейси – спящият пророк и ясновидец

На 05. 01. 2009г. се навършиха 64г. от смъртта на най-странния и неоспорим ясновидец Едгар Кейси. Наричан от сънародниците си спящият религиозен пророк и най-тайнственият мъж в Америка.

Медиумите – канали за комуникация с духове

Медиумите изграждат канали за комуникация с духовете обикновено на починали близки. В състояние на транс, както при Едгар Кейси, духът използва органите на медиума, за да говори с близките си.

Едгар Кейси има и добри пророчества

След серията урагани, поразили САЩ, обществеността отново заговори за известния пророк Едгар Кейс. Някои от неговите предсказания и пророчества не са толкова лоши, а и ще пътуваме в паралелни светове.

Новите пророчества на Едгар Кейси

Чрез английската ясновидка Мери Тотънхуд, знаменитият предсказател Едгар Кейси прави прогнози за следващите десет години. Вижте какви земетресения, катаклизми и открития ни очакват.

Предсказания на Едгар Кейси за бъдещето

Нова област на науката, ще се развие на базата на психически духовни явления. Значителни археологически открития относно произхода на човека ще бъдат направени.

FacebookGoogle+TwitterPinterest