VW T2 Last Edition

1
Добави коментар

След цели 56 години, Volkswagen Бразилия вероятно ще преустанови производството на буса T2. Автомобилният гигант ще произведе финална лимитирана версия от VW T2 Kombi, както го наричат в Южно Американската страна.

Още по темата

Повече за Volkswagen

» Всички новини
» Всички тестове

Лимитираното до 600 модела Last Edition на VW Kombi ще струва около 27 000 евро и в момента се предлага в два цвята. Досега комбито беше достъпно само в бяло. От страни на синьо-белия VW бус се чете надписа „56 años комби – последно издание“. Специално лого характеризира интериора на  лимитираната серия, както и синьо-бялата тапицерията на седалките от винил и сините завеси за страничните прозорци.

Пред водача се разкрива вече познатият кокпит с централен скоростомер и уред с показание за нивото на горивото в резервоара. Развлекателната уредба включва музикална система с MP3 плейър, AUX и вход за USB. Новият собственик ще намери инструкцията за работа в специален плик, който е поставен в жабката.

VW комби T2 Last Edition се задвижва от 1,4-литров бензинов двигател TotalFlex, който генерира 78 к.с., а двигателят с етанол достига 80 к.с. Мощността се предава към задните колела посредством четиристепенна механична трансмисия.