tutankhamon661

34
Добави коментар

Знаете ли какво е мутра? Последният нашумял такъв е по-известен като Мишо Шамара. Tой си служи с лъжи и заплахи за да открадне правото ви на лично мнение или ако искате можем да го наречем правото на глас в държавата. Hе се интересува от вас като хора, защото за него не сте такива. Смята ви за животни, на които може да крещи и налага удобното за него. Или по точно удобното за този, който му плаща за да обикаля и бълва помия по медиите.

Очевидно има здрав гръб, понеже отдавна мина границата на нормалната реч. Бъдете сигурни – ако можеше, би извадил и пистолет! Стига да му дадат възможност, би задминал по жестокост дори известни кожодери като “легендарния герой” Георги Боков, пред чийто садизъм бледнеят дори газовите камери на Хитлер.

Човешкото падение не познава граници. След като Биг Ша отдавна ни убеди, че би се извъртял във всяка посока, ако му платят, сега той, платеният …… обвинява другите, че са платени/!!!!/.

Безочлива наглост! Какво да му кажеш на такъв лъжец и лицемер? Той вече поставя нови не световни, a междугалактически рекорди по безсрамие.

Длъжни ли сме да търпим бълвочите на човек, който е известен с навика си да трупа слава и популярност на чужд гръб, правейки го по възможно най-вулгарния начин? Представете си, говори за демокрация! Що за словоблудство?! Колко трябва да си прост за да бъркаш демокрация и анархия?

Няма ли кой да му обясни, че на първо място трябва да се съобразява със законите и не е “негово демократично право” да ни натрапва всяка своя прищявка? По подобен начин произволен ексхибиционист може да упражни абсолютно същото “демократично право”, размахвайки пенис на детска площадка. Длъжни ли сме да търпим селянията на всеки изтрещялник с амбиции?

Мишо е противен за повечето хора, да не кажа за почти всички, и самото му присъствие по медиите е своеобразен терор спрямо населението.

Кажете честно: колко от вас обичат да слушат текстове, в които има повече “медицина” отколкото в порното?

Не вярвам да са много. Тогава защо, по дяволите, трябва да ни залива помията, наричана от мишовците “музика”?

Ама тя, вулгарността, била за засилване на ефекта. Браво бе, това ли е единственият начин, по който думите получават стойност? Според същата логика Иван Вазов не е вързал две нормални изречения. Боже, та той няма дори малка безобидна псувничка! За сметка на това Чичолина, Роко Сифреди и Джена Джеймисън – всеки от тя е самостоятелна армейска единица, чиято планетарна ударна сила може да унищожи държава за една секунда.

Аз пък да попитам: кога ще затворят лудите по психиатриите и престъпниците по затворите?! Докога разни никому ненужни хора ще ни правят свидетели на шизофреничните си кризи?

Да се върнем на безумното обвинение за платените демонстранти. Никой не ми е давал пари. За разлика от предишните протести, когато на мен лично ми предложиха заплащане за да викам срещу Борисов. Естествено, не приех – не бих викал срещу човека, в когото виждам единствената надежда за България.

Така или иначе обвиненията са двустранни. Едните обвиняват другите, после обратното. Чухме, че “5-6 протестиращи” са запълнили “Цариградско шосе” по дължина/!!!!/. Не знам как е станало, ама така твърдят червените словоблудци.

Каквото и да кажат медиите, никой няма да е доволен. Те са дежурните виновни. Четири години слушах антигерберски изказвания от всички телевизии, но през цялото време разни опитваха да ме убедят, че нищо такова не съм чул. Явно те слушат през моите уши – нямам друго обяснение.

Затова нека оставим за секунда медии, роднини, млекарката от бакалията, клюкарките от кварталната градинка и всички останали експерти!

Да помислим над един всеизвестен и прост факт: срещу правителството протестират хора от абсолютно всички партии, включително комунисти и турци. Как да вярват на правителство, опитало да пробута Делян Пеевски за шеф на ДАНС? Трябва да са напълно изкукуригали.

Кой е от другата страна? Само най-закоравялите привърженици на партиите, които в момента разграбват държавата и чакат голяма финансова пратка от Европа, за да я прилапат, обричайки България на мизерия за следващите няколко десетилетия /да не кажа завинаги!/.

Лесно е да организираш електората на една партия, както е на контрапротестите. Но възможно ли е да го постигнеш с граждани, които са привърженици на различини политически сили? Hе. Още по-невъзможно е да накараш комунисти и турци да викат срещу БСП и ДПС, освен ако ………. те самите не го пожелаят.

Тогава кой е платен и кой не е?

Има една приказка:

“Когато изключиш невъзможното, това, което остава, колкото и да е невероятно, е истината.”

Та, господа комунисти, колкото и неприятно да звучи във вашите уши, народът не ви иска. Хората сами излизат и държат да ви го кажат в очите. Нито сте известни с безпримерна честност, нито сте първа политическа сила. В момента управлявате само заради възможността да бъде подменен вота чрез игри и хватки – апаратни, държавни, парламентарни, изборни и т.н.

Нямате морално право да сте на върха. А точно моралът е това, което ужасно много липсва в българската политика.

…………………..
Публикации

                        Летящите лъвове
             Фабрика за компромати
      Специална селекция от доходоносни PTC-сайтове
                                       От една небесна патица в БНР
                                       Следи от обич