Ирина Шейк с колекция бански

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Ирина Шейк с колекция бански
23 август 2013, петък 10:59:45 Europe/Istanbul

Нежната половинка на световноизвестния футболист Кристиано Роналдо, Ирина Шейк, вече не е просто модел на бельо. Съвсем наскоро, красивата футболна половинка стана лице на известната марка бански и плажно облекло Beach Bunny. Тя замени американката Кейт Ъптън, която пък зае поста на рускинята, на корицата на специалния брой с бански, на спортната мъжка библия Sports Illustrated. 

Руската красавица Ирина Шейк, вече спокойно може да нарече себе си, не просто модел на бельо, но и дизайнер. В създаването на новата колекция бански на модната марка Beach Bunny, взе участие и половинката на Роналдо, Ирина Шейк.Напълно естествено, след като стана съавтор на новата колекция бански костюми, руската красавица се облече в собствените си бански, за да ги представи на широката публика. Шейк засне гореща фотосесия, на която представя собствените си модели бански.

 

 

Моделите са изключително разнообразни, като преобладават предимно светли цветове. Естествено, има и бански в класическият черен цвят, не е пропусната и другата класика – бански в бяло. В новата колекция на Ирина, има и цветни модели. Всички модели бански, чиито съавтор е красивата рускиня, са изключително сексапилни и красиви.

 

Горещата фотосесия на колекцията бански, в чието създаване участва и рускинята, е заснета на брега на океана, на фона на сини океански простори.

Публикувано в Бански

от

admin