Какво трябва да знаете за половата мощ на мъжа

4
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Знаете ли достатъчно за вашето тяло и това на партньора ви? Дори в моментите, в които си мислите, че вече всичко сте научили и разбрали за най-интимните част на вашата половинка с изненада откривате, че това е като дълго пътуване пълно с изненади. Вижте какво още трябва да знаете за пениса.

При студено време или потапяне в студени води пенисът се свива. През зимните месеци той трябва да бъде на топло, защото студът влияе негативно върху качеството на спермата.

Еректилната дисфункция влияe върху ерекцията, също като други хронични заболявания или умората от дългия ден. 

При по-енергичен и буен сексуален акт пенисът може да се счупи. Това състояние се нарича руптура. Болезнено е и се налага хирургична намеса. Такава фракрура на пениса, ако не се лекува навреме може да доведе до трайна еректилна дисфункция.

Няма връзка между размера на пениса и големината на носа, размера на обувките, големината на ръцете. Размерът на пениса не се определя и генетично.

Формата на пенисите е различна. Някои форми са такива сякаш пениса завива леко надясно или  наляво. Рядко, но се случва това отклоняване встрани да е по-голямо. Тогава е налице болест на Пейрони. Изкривяването се дължи на неравномерното разширяване на пениса по време на ерекция.

За разлика от носа, който расте през целия живот на човек, пенисът спира растежа си малко преди момчето да навърши 20-годишна възраст.

След като мъжът е претърпял вазектомия, ако реши отново да създава поколение може да го направи подлагайки се отново на хирургична операция.

Мъжете винаги се хвалят с размера на пенисите си. Тези от тях, които не желаят да ползват презерватив  обикновено  се измъкнат с извинението, че им е „твърде голям“ и презертвативите са им малки. Истината е, че само 6% от мъжете се нуждаят от значително по-големи презервативи.

Мастурбацията и упражненията на Кегел могат да намалят еректилните проблеми и ранната еякулация.