BlogStyle Magazine: АКТУАЛНО

1
Добави коментар

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ В ОЧИЛАТА ЗА ЕСЕН/ЗИМА 2013/2014

Какво ново? 

Освен, че следва продължение от пролетно-летните колекции, в които афинитета към прокарване на винтидж стиловете взе връх през тази година, през наближаващите хладни месеци, ще бъде актуално цветното, драматичното и в голяма степен авангардното. Разбира се, модните тенденции ще бъдат диктувани отново от суперзнаменитостите основно от поп културата, но все пак има и запазено място и за традиоционалистите, както и за тези, които се придържат към елегантното и стилно излъчване.

   Стиловото разнообразие сме обединили в няколко групи, които формират и различните предпочитания, а именно:

1.

За търсещата, ангажираната и изключително стилната жена, която не се бои от строгите форми и изявява своята индивидуалност изключително категорично. Тези предложения, включват в себе си ретро визия, комбинирана с висококачествени материали в меки и земни тонове.

3.

Безвремие – това е точното определение за третият стил. Тук класиката е заела позиции. Вечно актуалното е лесен избор и в почти всеки случай е правилният. Ретро визията и тук е дала своя отпечатък…

FASHION SHOWS FALL 2013

ARMANI PRIVE

  Чувайки името на Giorgio Armani, какво внушение  за стил ви създава то? Предполагам представата е сиви цветове, близки до тях нюанси, строг и изчистен силует, по-скоро делови дамски стил, от колкото романтика или еклектика. Е, забравете за това, тази есен дизайнера е заложил на абсолютната противополжност: нежност, деликатност, мекота на линиите, женственост и романтика. Препратката е към 30-те години на миналия век – “ Може би това е периодът, в който жената е представена по-най красив начин.Това желая и аз – да предизвикам жената да се почувства красива.“ – казва Armani в отговор на въпроса за смяна на посоката във вдъхновението. Представяме ви една малка част от колекцията: