Моменти от интернет :: Как е възможно да се правят лесни пари онлайн в наши дни?

6
Добави коментар
miragekotel
miragekotel

04.06.2009 18:41 –
Как е възможно да се правят лесни пари онлайн в наши дни?

Ден след ден в интернет се появяват хиляди възможности, който ви позволяват да увеличите доходите си безплатно и от удобството на собственият си дом. Ще откриете всичко, от най простите до най-компексните методи, като всички са ефективни по свой собствен начин. Напоследък броя възможности за изкарване  на лесно и бързо пари стана хилядократно по голям. Има милиони пионери, който значт как да разчитат потока на мрежата и винаги са една крачка напред. Това е ключът на невероятния и безкраен свят на интернет. Бъдете едни гърди напред и се възползвайте от възможноста.
Защо ви казвам това? Просто искам да разберете, че трябва бързо да се научите как да използвате тези възможности, защото утре може да се укаже твърде късно и конкуренцията вече да ви е задминала. Сега искам да ви представя една от най-успешните програми за изкарване на $100-$300 на месец и ще разберете колко е важно да използвате възможностите, който ви предлага прекрасният свят на интернет.
Представям ви най-често използваният метод, който е изпробван и е доказано, че ще ви помогне да правите лесни пари онлайн.
Като за начало ще трябва да си направите бърза регистрация от тук за една от водещите системи за споделяне на файлове и да следвате описаните инструкците.

1. След като вече имате регистрация, може да започнем един от многобройните начини за изкарване на бързи пари от интернет. В този пример ще ви дадем и демонстрираме една идея с която за по малко от час ще спечелите $0.30-$0.70
2. Влезте с потребителското си име и парола в системата за качване на файлове, след натискане на менюто upload изберете музикален клип, песен или нещо интересно от вашият компютър, когато качването завърши ще се покаже линк през който може да се свали току що каченият от вас файл.
3.Копирайте този линк и отворете някоя от програмите който ползвате за комуникация (Skype, ICQ,MSN) изпратете копирания линк на някой от вашите приятел, като за текст можете да поставите нещо от сорта на „Здравей, гледа ли новият клип на…., видя ли новият брой на списание….. или каквото ви дойде на душа, но не бъдете натрапчиви.
4. След 15-20мин влезте отново в системата за качване на файлове и натиснете my statistics и ще видите че вече сте направили първите си пари.
С голямо въображение и оригиналност можете да изкарате хиляди евро, както вече едно 18 годишно момче от Калифорния го направи. Момчето маняк на електрони игри разработило няколко карти за добре познатата на всички игра CS и за по малко от месец спечелило 18000$
Сигурно се чудите: „къде е уловката? Защо ми казват техниките си безплатно?“ Отговорът е много прос и ще го разберете, когато се убедите в техниките.

Вижте още:
Пазарувайте лесно и удобно в Ebay