Система за избелване на зъби в домашни условия – White & Smile

13
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Система за избелване на зъби в домашни условия – White & Smile

• Ако зъбите ми са податливи на пожълтяване поради проникване на оцветяващи вещества от храната или тютюнопушенето в емайла, как да се справя?
• Избелването на зъби при стоматолог е скъпо. Системата на White & Smile е достъпна и ефективна.
• След като осигурява бърз и ефективен резултат не е ли вредна
• За разлика от масово предлаганите продукти за избелване на зъби в домашни условия продукти, White & Smile съдържа едва 0.1% концентрация пероксид. Това е концентрация на кислород, който в по-големи количества уврежда емайла на зъбите в дълбочина и с времето го разрушава. Системата White & Smile притежава всички изследвания с европейските стандарти.
• Какво да направим ако се появят бели петна по зъбите след процедурата
• Това е нормално. Най-вероятно не сте разнесли добре избелващия гел по зъбите. Ако до 24 часа не изчезнат, може да повторите процедурата. Петната със сигурност ще изчезнат.
• Колко бели ще станат зъбите след петата процедура.
• Отговорът на този въпрос зависи от натуралния цвят на зъбите ви, както и от степента на замърсяване. Но системата White & Smile не може да гарантира изсветляване  повече от 7 тона.
• Колко дълго се запазва ефекта на избелените зъби
• Всичко зависи от поддръжката, хигиената и особеностите на вашите зъби. В класическия случай зъбите ви ще запазят избеления ефект минимум една година. За по-добро запазване на ефекта препоръчваме използване на паста за избелени зъби, стик за избелване както и вода за уста. Най-добре да се посъветвате с вашият домашен стоматолог.

Ефективно – с една процедура виждате резултата
Бързо – отнема по-малко от 20 минути
Безвредно – тестван в професионални лаборатории в франция
Евтино – по-достъпно от зъболекарска процедура
 

Покорете околните с усмивка

Хубавата усмивка предизвиква само положителни емоции и привлича околните.

Красивите зъби повдигат самочувствието

Белите зъби са залог за по-добро самочувствие. Те са белег на добро здраве.

Завладяващата усмивка помага за успеха

Обаятелната усмивка помага да предразположите своя събеседник. Белите зъби са белег на висок социален статус.

Какво представлява White & Smile?

Технологията на White & Smile притежава всички предимства на нормално избелване на зъби в стоматологичен кабинет, като същевременно е по-ефективна и на по-достъпна цена. 
Методът със системата на White & Smile е тестван в професионалната стоматологична практика и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба.(справка: www.whiteandsmile.fr ) Уникален в Европа, White & Smile е първият френски производител, който предлага пълна гама от продукти за избелване на зъби използвайки натриев перборат и гел пероксид с концентрация едва 0.1%.  Съставката има силен избелващ и антибактериален ефект. По този начин зъбите ви биват ефективно почистени от петна причинени от чай, тютюнопушене, кафе, кока кола, червено вино, натурални сокове и други. След като поставите специалният накрайник в устата върху зъбите, уредът сам ще рапредели гела равномерно до основата на венците.

Избелващият гел е произведен в Франция съобразено със всички нормативи на европейски съюз и не съдържа увреждащи здравето или емайла на зъбите съставки.  Ефектът проличава веднага. Ако не сте доволни от степента на изсветляване може веднага да повторите.

Системата за избелване на зъби White & Smile в домашни условия е много лесна за употреба. Следвайки подробната инструкция приложена в комплекта ще получите качествено избелване от 2 до 7 тона. Комплектът съдържа материал за минимум пет сеанса. Те са напълно достатъчни за да получите снежно бели зъби. След третиране с гела за избелване и постигане на желания резултат е желателно да поддържате ефекта със стик за избелване или с подходяща паста за поддържане на избелени зъби. Също така в комбинация с вода за уста за избелени зъби. Преди да започнете процедурата много внимателно трябва да засечете по скалата точния нюанс на вашите зъби. Това е важно за да може да следите степента на избелване на зъбите.

Kомплекта White & Smile съдържа:

Комплектът за избелване на зъби в домашни условия е много лесен за употреба и ефективен. Следвайки подробната инструкция приложена в комплекта ще получите качествено избелване от 2 до 7 тона. Продукта е съобразен със всички нормативи на европейски съюз и не съдържа увреждащи здравето или емайла на зъбите съставки. Комплектът съдържа материал за минимум 5 сеанса. Те са напълно достатъчни за да получите снежно бели зъби. След третиране с гела за избелване и постигане на желания резултат е желателно да поддържате ефекта със стик за избелване или с подходяща паста за поддържане на избелени зъби. Преди да започнете процедурата много внимателно трябва да засечете по скалата точния нюанс на вашите зъби. Това е важно за да може да следите степента на избелване на зъбите.

Комплект SMILE съдържа:
• Цветова диаграма с 16 нюанса
• Една 5-вата LED лампа – 10 минути автоматично изключване
• Силиконова шина за поставяне в устата
• 5 почистващи кърпички
• Един спрей активатор за да подготвите емайла преди избелване и излагане на лампа.
• Избелващ гел – Натриев перборат по-малко от 0.16% в съответствие с Европейската директива 2011/84/UE
• Инструкция за по лесна употреба.

Начин на употреба:
1. Засечете точния нюанс на цвета на вашите зъби
2. Извадете от пликчето почистващата кърпичка и я сложете на десния си показалец
3. Вземете спрей активатора и впръскайте 2-3 помпи върху кърпичката
4. Втрийте продължително върху лицевата страна на зъбите
5. Отворете капака на лампата, свалете батериите и отстранете предпазитела. Поставете батериите обратно и затворете.
6. Извадете от опаковката силиконовата шина и закрепете лампата на челната страна в улея за тази цел.
7. Нанесете избелващ гел във силиконовата шина. Количество достатъчно да обгърне изцяло зъбите. Ако избелвате и горни и долни зъби сложете гел и от двете страни.
8. Поставете шина в устата плътно към зъбите. Устните трябва да покрият ограничителя на лампата.
9. Натиснете бутона на лампата. След като светне изчакайте така 10 мин. Лампата автоматично ще изгасне и ще издаде сигнал.
10. Отстранете шина от устата. Изплакнете с хладка вода и засечете отново по скалата степента на избелване. Ако силата на изсветляване не е достатъчна може да повторите процедурата.

По време на престоя с шината в устата може да преглъщате. Гела не е опасен. Ако се притеснявате може да задържате слюнката и да попивате с кърпа. Процедурата може да се повтаря до 2 пъти на ден. След използване шината се изплаква с хладка вода и е готова за следваща употреба.

Опаковка от 1 бр. Производител: White и Smile, Франция