Варненска двойка спечели AquaLife Cup в Кранево

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Варненската двойка Марио Куцаров и Иван Цветанов спечели турнира по плажен волейбол за любители AquaLife Cup 2013 в Кранево. Двамата победиха убедително с 2:0 (21:12, 21:13) Георги Рандев и Борис Стоилов във финала.

Цветанов, който е от Монтана, но живее във Варна, и партньорът му изиграха целия турнир на много високо ниво. Младият Куцаров впечатли с техниката си и заслужено беше избран за най-добър състезател в турнира.

Победителите бяха наградени с шампионската купа от управителя на спортния комплекс AquaLife Орлин Джелепов. Те получиха и 350 лева от наградния фонд, осигурен от домакините. 

В мача за бронзовите медали триумфира друга варненска двойка – Ивайло Кирчев и Александър Николов. Двамата се наложиха с 2:1 (18:21, 21:11, 15:5) срещу Стефан Григоров и Георги Ботев.

Турнирът беше седмият за сезона от веригата Beach Volley Mania 2013. „Много сме доволни, защото се получиха интересни мачове с хубава игра. Благодарим на ръководството на спортния комплекс AquaLife, което ни помогна за това организацията да е на много добро ниво“, казаха от Volley Mania.