Факти за размера на пениса (част 2)

16
Добави коментар
mayamishkova
mayamishkova

Продължава от: Факти за размера на пениса (част 1)

 

Средна дължина на пениса

 

Измерването на пениса в нормално положение (без ерекция) е безсмислено, тъй като дължината и обема са повлияни от различни фактори, като например температурата на околната среда. Дори най-големият пенис може да се свие до почти нищо, ако човек плува в студена вода.

 

Въпреки това, при нормална температура нееректирал пенис обикновено е с дължина 8.5 см и 10.5 см от върха към основата. Средната цифра е 9.5 см.

 

Разбира се, вярно е, че някои хора имат големи пениси, а някои по-малки, както някои мъже имат малки крака, а други големи, но измерването не е индекс за мъжественост. Повечето хора мислят, че един висок мъж ще има по-голям пенис, но това не е съвсем вярно. Също така не съществува връзка между размера и расата.

 

Средният размер при ерекция

 

Говорихме за средния размер на пениса в нормално състояние, но колко е когато е еректирал?

Интересното е, че някои пениси са почти същия размер и при ерекция. Мъжът, чийто нееректирал пенис е не особено голям, може да постигне 100 процентово увеличение на дължината по време на ерекция.

 

Мъжът, чийто нееректирал пенис е по-голям, вероятно ще получи 75 на 100 увеличение.

 

Така, че може да забележите, че дори ако мъжа има малък пенис, той има вграден фактор за компенсиране, като го прави приблизително със същия размер като на човек, който е „по-добре подготве” в душ кабината.

 

Както казахме средната дължина на пениса е значително по-малка отколкото сме си мислили. Повечето авторитети казват, че средната дължина на еректирал мъжки орган е между 12,9 см и 15 см.

 

Сексът и жените

 

Много мъже забравят, че за жените няма значение колко дълъг или колко малък е пениса на мъжа, защото влагалището побира почти всеки рамер.

 

Влагалището на една жена, която не е имала деца е само около 7.5 см, когато не е в сексуална възбуда.

 

Жени които са раждали имат влагалище около 10 см.

 

Това означава, че мъжкия пенис ще запълни вагината напълно, освен ако не е от онези редки хора, които в еректирало положение са по-малки от 10 см.

 

Но вагината има способността да се разширява, ако пениса е по-голям от размера и.

 

Снимки: imagerymajestic, stockimages FreeDigitalPhotos.net