Ирена Милянкова бърше сълзите на Жени

13
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Фондация „Движение на българските майки“

Жени Калканджиева, която наскоро се раздели със съпруга си Тачо, е намерила утеха при свята приятелка Ирена Милянкова. Двете, които по своему бяха разочаровани от съдбата през последните месеци, са загърбили старите си дрязги.

Шефката на модна агенция „Визаж” приела раздялата с Тачо твърде болезнено и имала нужда от приятелско рамо. Окончателният срив в отношенията им е настъпил след участието на Жени в риалити шоуто “Къртицата“ по TV7, където тя се изложи пред цяла България с пиянските си изпълнения. Тогава Тачо се разочаровал крайно от половинката си и в телефонен разговор й казал, че дори се срамува от нея.

След като решила да сложи край на брака си, Жени се обадила на актрисата от „Под прикритие“, която в момента е най-голямата й подкрепа, разказва в. Монитор. Преди време именно Калканджиева беше опора на Милянкова, когато затвориха мъжа й Росен Чолов-Чолата за склоняване към проституция. Именно заради това сега Ирена всячески се старае да я утешава и се опитва да обори всички клевети, които се стоварват върху приятелката й.

В мига, в който Жени каза „Край! Развеждам се!”, обвиненията се изсипаха върху собствената й глава. Някои започнаха да злорадстват и обвиниха Калканджиева, че оставила Тачо сам и влязла в „Къртицата”, той от самота се хвърлил в обятията на любовницата си Зорница.

Жени наистина научи за изневярата на съпруга си, докато беше в Базата. Тя сама поиска да излезе, за да спаси брака си, но не успя.