Уникална концепция на iPhone 6

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Все по-често слушаме и четем за новите модели на iPhone – 5S и 5C (предполагаемо), които ще са следващият етап в развитието на революционния смартфон на Apple. До представянето на тези телефони обаче остава близо месец, а през това време група дизайнери с доста развито въображение са си позволили да помислят още един ход напред в бъдещето на iPhone и да създадат невероятна концепция за, може би, предстоящия iPhone 6.

Dribble

Себастиан Шеер, Михаел Шанкс и Али Рахмун от дизайнерското студио Dribble ни представят изумителна идея за iPhone, чийто дисплей буквално обвива смартфона. Трябва да признаем, че визията на телефона е повече от впечатляваща и със сигурност ще накара мнозина да се влюбят в него, ако въобще някога тази идея придобие реални измерения.

Dribble

Въпреки красивия дизайн, подобна концепция си има и своите недостатъци. На първо място толкова голям дисплей ще изисква изключително мощна батерия, която да го захранва постоянно. Освен това, както добре знаем, дисплеите са податливи на надрасквания и счупвания, което ще ви накара постоянно да треперите за джобното си бижу.

Dribble

Все пак, доколко подобна идея може да бъде реализирана, зависи най-вече от гениите на Apple и тяхната готовност да се захванат с подобен амбициозен проект, нали? Докато това не се случи, само ще ахкаме и ще се прехласваме по красивото хрумване на тримата артисти на Dribble и други подобни.

Dribble