Как да превърнем дома си в крепост с шпионска техника?

1
Добави коментар
lavanis
lavanis

Различните технически средства правят дома ни повече от сигурен, а и освен това ни дават възможност да свършим ежедневните си задачи по-бързо и далеч по-лесно. Ето защо и техниката се разпространява и развива с шеметна скорост – всеки иска да притежава нещо уникално, на добра цена и с множество функции.

Цена: лв.

    Часовник със скрита камера
Цена: 57.60лв.

 

Отделно от мобилните телефони, които вече са малки компютри, от преносимите компютри и подобни, остават един клас технически средства, които пазят дома или офиса ни от посегателство. Различните видове шпионска техника разкрива пред своите собственици неподозирани до този момент хоризонти, превръщащи местата, на които са монтирани в надеждни и сигурни местоположения, където може да се научи всичко без усилие или да се държат под око ключови обекти, като притежания или пък близките хора. Когато сигурността е на първо място и приоритет номер едно във вашето ежедневие, тогава идват на помощ различните скрити камери, подслушватели, заглушители и подобни. Именно с тяхна помощ ще превърнете дома си в място, до което имате винаги достъп даже и да не сте там в момента.

Една скрита IP камера например ще свърши чудесна работа за тази цел. Тя може да се следи от разстояние, може да бъде управлявана от всяко друго място, където има Интернет и разбира се компютър или най-малкото смартфон. Ще наглеждате своята собственост без проблем, знаейки по всяко време какво става. И да реагирате на момента, ако се наложи.

Друг вид шпионска техника, която би могла да ви свърши много добра работа е един подслушвател със сензор на звука. Той се включва и предава всяка дума на зададен предварително мобилен номер.

За да получите повече информация и представа за многообразието от полезната шпионка техника, заповядайте при нас и вземете най-доброто за вас и вашите близки.