Остават броени дни до края на срока за записване в

12
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Ако си ученик, имаш ученическа група и авторско парче, ти остават 10 дни да се запишеш за участие в националния конкурс за най- добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организиран от група D2.

 

Крайният срок е 14 септември.

 

Специалното лятно издание на конкурса е отворено за училищни поп, рок и хип-хоп банди от цялата страна.

 

На 20 май 2013г., официално се даде старт на конкурса за най- добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5”, организиран от D2. Специалното лятно издание е отворено за кандидати от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна, които имат ученически групи и са готови да излязат на голяма сцена и да спечелят нови фенове.

 

На този етап, рок групите подали заявка за участие преобладават пред поп и хип- хоп бандите.

 

Всяка ученическа група желаеща да изяви таланта и музикалните си умения, може да се включи в конкурса, като качи до 14 септември 2013г., своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 20.05.2013 г.

 

От 15 септември до 10 октомври 2013г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса: www.d2band.com Петте групи, събрали най – голям вот при гласуването ще вземат участие в Големия финален концерт на „Голямо междучасие 5”, който ще се проведе в средата на октомври 2013г. в град София. Именно от тях D2 ще изберат победителя и най – добрата ученическа група на България за 2013г.

 

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 5” е продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

 

Тъй като всяка година има страхотни банди, организаторите са предвидили и други специални награди.