Скарлет Йохансон е сгодена

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Прочутата холивудска актриса Скарлет Йохансон е сгодена за своя приятел журналиста Ромен Дориак, съобщава американското списание „Пийпъл“.

Актрисата е репортерът са се „сгодили и са много щастливи“, разкри анонимен източник. Събитието е станало преди около месец. Като аргумент, потвърждаващ информацията, медиите посочват, че са забелязали брилянтен пръстен на ръката на Скарлет тази седмица. Говорител на обявената за най-сексапилна актриса не коментира новината.

В началото на годината западните медии вече писаха за годеж между Йохансон и Дориак. Те също бяха решили, че пръстенът на ръката на Скарлет е достатъчно ясно свидетелство за нов сериозен етап в отношенията й с нейния стар приятел. По-късно това бе опровергано.

Личният живот на актрисата често става предмет на сплетни на жълтата преса: преписват и връзки с актьорите Бенисио дел Торо, Марк Уолбърг, Джаред Лето и Джъстин Тимбърлейк, който е и музикант. През 2008 Скарлет се омъжи за актьора Райън Рейнълдс, с когото се разведе през 2010.
Йохансон се прочу с участието си във филмите на култовия режисьор Уди Алън – Мач Пойнт“, „Сензацията“и „Вики, Кристина, Барселона“. През миналата година тя бе удостоена със собствена звезда на холивудската Алея на славата.