СТРОИТЕЛНА ФИРМА – БИЛД ГЕСТ – СТРОИТЕЛСТВО САНИРАНЕ СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ – – Строителни фирми – Строителни компании -…

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Строителна фирма Билд Гест

Строителна фирма Билд Гест ЕООД е специализирана в изпълнението на всички видове вентилируеми фасади, строителство и изолации на жилищни сгради, ваканционни и курортни селища. Билд Гест се занимава и с всички видове довършителни работи.

Билд Гест развива активна дейност от 2006 г. и се специализира в изпълнението на всички видове вентилируеми фасади – бонд, керамика, камък, гетинакс, външни топлоизолационни системи и хидроизолации, възстановяване, рехабилитация, изолация и саниране фасади на стари сгради. Предлагаме висококвалифициран персонал и строителни материали с високо качество, отговарящи на европейските стандарти. Фирмата работи с материали на утвърдени производители: WEBER, THRAKON, MARMODOM, BAUMIT, KNAUF, TEHNOGIPS и предлага на клиентите си различни видове мазилки – сухи мазилки, полимерна мазилка, силиконова мазилка и фасадни бои на различни производители.

Строителна фирма БИЛД ГЕСТ предлага и вътрешно-довършителните работи и по-точно – Комплексни решения на проблемите, свързани с изграждане и ремонт на:

Вътрешна изолация, шпакловка, замазка, гипсова мазилка, боядисване
Монтаж на окачени тавани, предстенни обшивки и преградни стени от гипсокартон
Поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и други дейности, свързани с услугите в Строителството

БИЛД ГЕСТ ЕООД работи по програма REECL – КРЕДИТ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Билд Гест ЕООД държи на своето име и е гаранция за качество!