София: Най-красивата усмивка! Преглед, Почистване на зъбен камък, Полиране и Бонус в Дентален кабинет Д-р Снежина Цекова!

София: Най-красивата усмивка! Преглед, Почистване на зъбен камък, Полиране и Бонус в Дентален кабинет Д-р Снежина Цекова!

kolektivni.bg казва: Ако тези бактерии не бъдат почистени, те започват да влияят за развитието на различни заболявания, като сърдечно-съдовите и дори инсулт, както и на диабет. Унищожавайки вредните бактерии, човек заздравява не само венците си, но и целият организъм, включително и мозъка, твърдят учените.

 Зъбният камък и плаката са натрупвания върху зъбите и са отговорни за голям брой заболявания, както на зъбите, така и на венците. Самият зъбен камък представлява плака, която с времето се е втвърдила. Тя се състои от бактерии, хранителни остатъци и клетки на организма, които в контакт с венците причиняват заболявания като пародонтит(пародонтоза) и гингивит. При непочистване на зъбите след време се получава  кървене на венците, подуване и зачервяване, както и лош дъх. Честотата на почистването зависи от склонността на всеки да образува зъбен камък. Ако няма други проблеми 2 пъти в годината е достатъчно. За да има дълготраен ефект е добре да дискутирате с вашият зъболекар...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност