Слави Трифонов изгони Иво Сиромахов и Филип Станев?

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Иво Сиромахов и Филип Станев вече не са част от екипа на Слави Трифонов, гласи последната клюка, която набързо обиколи социалните мрежи и хвърли в смут почитателите на шоуто.

Според мълвата, която все по-упорито се тиражира в публичното пространство, Иво Сирмахов и Филип Станев били изгонени от Слави Трифонов след скандал за пари. Профилите им в сайта на „Шоуто на Слави” са изтрити, а имената им не присъстват на финалните надписи на предаването. Освен това цяла седмици нито Сирмахов, нито Станев са се появявали в ефир, което стана повод за появилите се предположения.

А истината е доста по-различна. Нито Иво Сиромахов, нито Филип Станев са уволнени. На тях Слави Трифонов е поверил специална задача. Двамата работят доста усилено по таен проект, което е и истинската причина за отсъствието им от „Шоуто на Слави”, пише „Шоу”.

Самият Иво Сиромахов коментира доста двусмислено последната клюка. „Какво да кажа? Животът продължава…”, написа във Facebook Сиромахов, а феновете му заляха социалната мрежа с въпроси.