IPhone 5S

13
Добави коментар
kyovev
kyovev

Край на предположенията за новите устройства на Apple, след като в продължение на няколко седмици се начетохме на какви ли не предположения относно новите устройства на американската корпорация. Apple най-после представи своите две най-нови устройства – iPhone 5S & iPhone 5C.

Новият iPhone 5S е подобрен както хардуерно, така и софтуерно. Има някои нови функционалности, които не са налични в предишните модели смартфони, а Apple нарекоха това свое устройство най-иновативното, което някога са пускали на пазара.

Iphone 5S е изработен от алуминий и идва в няколко цвята. Телефонът работи с процесорен чип А7 с 64-битова поддръжка. Това, което направи най-силно впечатление в новото устройство, е неговият сензор за пръстово разпознаване. Според Apple това ще внесе удобство при отключването на устройството и ще повиши неговата сигурност. Новата технология, която управлява сензора за разпознаване, се нарича Touch ID и заменя паролата, с която потребителите на iPhone отключваха своите Apple смартфони.

Цената на iPhone 5S в САЩ ще бъде между 200 – 300 долара в зависимост от това дали ще изберете модел с 16GB или 32GB физическа памет. Обърнете внимание, че цената е такава при условие, че си вземете устройството на договор от някой местен мобилен оператор. Цените за Европа все още не са обявени официално. Очаква се iPhone 5S да се появи официално по магазините около 20-ти септември.

П.С. Към материала сме прикачили бърз видео преглед на iPhone 5S.