Зрителите се гаврят с Генка и Косьо

3
Добави коментар
mignews
mignews

„100-те дни на доверие“ към новата двойка водещи а БТВ Генка Шикерова и Константин Караджов свършиха. Тази сутрин част от зрителите буквално разсипаха с критики заместниците на Ани Цолова и Виктор Николаев. „Искам да се обърна към вашите дизайнери да спрат да ви обличат по този начин“, каза една от зрителките. Защо, какво не ви харесва, поинтересува се Генка, която тази сутрин блесна с ефирна блузка с голи рамене.

„Ами обличат ви с дрехите на Ани Цолова“, застреля я с отговора си зрителката. Генка обаче показа невероятно самообладание, като отговори, че това не са дрехите на Цолова, тъй като бившата й колежка е много по-слаба. Това обаче не беше последната критика. Малко след това друга жена с настоятелен тон заяви : „Моля водещият да си извади ръката от джоба!“.

Константин Караджов театрално използва дясната си ръка, за да извади лявата от джоба си. „На мен пък ми харесва с ръката в джоба“, палаво изкоментира той. Словесният дуел обаче оказа лошо влияние върху отношението към останалите зрители. Генка прекъсваше почти на всяко второ изречение своите зрители с оправданието, че нямало време за частни случаи. Така жена, която не може да си вземе заплатата от закрит медицински център, зрителка, която е жертва на домашно насилие и няколко други, бяха скастрени да затварят телефона и връзката с тях беше прекъсвана.