Андреа откри сезона на дините… по монокини!

11
Добави коментар
filippa
filippa

След бързото и скандално изгряване на Галена с еротично клипче, направено от мобилния й телефон, сега дойде ред и на новата звезда на мастика „Пещера“ да попадне „под ударите на известността и хорския интерес“, пише yellow.bg.

Фолк звездата Андреа, която е гадже на боксьора Кубрат Пулев, бе хваната гола и във вихъра на разюзданото си поведение от фен, промъкнал се на снимките на новата реклама на мастиката, която става на кристали и подлудява мъжете. В кадрите, които бяха качени в интернет само дни след края на снимките, ясно се виждат двете сочни дини на русата сексбомба, които тя с гордост и без притеснения показва на колегите си.

Миналата година рекламата стана тотален хит у нас, като в главните роли се изявиха сочните Галена и Емилия.

Видеото към новата рекламна кампания на страстната мастика е заснето в Слънчев бряг, където многобройни почитатели на фолк певицата обградили луксозния комплекс, където бе отседнал екипът.

В желанието си да поискат автограф от Андреа, насъбралите се фенове едва не стигнали до безредици. Еуфорията ескалирала, когато започнали снимките на частта от рекламата, в която Андреа е по монокини.

ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ НА АНДРЕА!!!