Водна гимнастика за бременни жени

6
Добави коментар
ronaldo7
ronaldo7

Здравейте. Лятото дойде и искам да популяризирам един не толкова разпространен спорт, а в същото време много здравословен. За съжаление много хора не знаят за него.

Водна гимнастика за бременни жени. Това е много приятен спорт и подходящ за бъдещи и настоящи майки. Той може да се практикува през целия период на бременността и след раждането на детето. Този спорт е задължителен в Русия! Само при нас се предлага водна гимнастика за бременни, защото може би всички се страхуват да работят с тях, или не знаят как.

Бременността не е болест, а състояние! Това е чудесен начин да се поддържа формата по време на бременността и бързо да се възстанови тялото след раждане. По време на тренировка се набляга на вътрешната и външната част на бедрата, на ръцете и на проблемната зона при повечето бременни жени – гърба, като се изключват корема и талията. Застоявания, схващания, повечко натрупани килца се повлияват много добре!

При нас идват много жени през периода на бременността и след раждането, които ни споделят, че това е най-добрият спорт за тях и се чувстват прекрасно. За нас това е най-голямата награда, която можем да получим. В заключение мога да кажа, че водната гимнастика е най-доброто решение за всяка бъдеща майка, която иска да изглежда добре по време и след бременността!

Също така предлагаме водна аеробика (воден фитнес). Този спорт е съвкупност от фитнес, аеробика, тае-бо, също така от ритмични движения и малко танци, по-точно ориенталски, но изпълнявани във водата. При този спорт няма нужда да можете да плувате. Водната аеробика има много плюсове и нито един минус, във водата няма опасност от травми и контузии, тя щади ставите и сърцето, а в същото време спомага за укрепването на мускулите и сърцето. Водата допълнително увеличава натоварването, като в същото време поема част от теглото и така предпазва от травми. Смело можем да кажем, че във водната аеробика, водната гимнастика, сме най добри и нямаме конкуренция. Само нашият клуб е специализиран да издава дипломи за завършен курс по водна аеробика!

Надявам се, че съм успяла да Ви запозная с този прекрасен спорт… Клуб по водна аеробика Мария Шпицер.

* * *

Спорт за бременни

Световна седмица на естественото раждане

Училище за бъдещи и настоящи родители – май 2009 г.

Всичко за бременността