Премиера: Steve Aoki feat. Linkin Park – A Light That Never Comes

18
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

След като се появиха тийзъри през август, феновете на Linkin Park и Steve Aoki преровиха интернет в издирване на студийната версия на „A Light That Never Comes“, тяхната първа песен заедно.

Харесай страницата ни във Facebook

Песента беше разкрита за първи път като изненада по време на изпълнението на Aoki на фестивала Summer Sonic в Токио миналия месец, където на сцената се качиха още Chester Bennington и Mike Shinoda от Linkin Park.

Треперещи и разкривени записи, направени с мобилни телефони по време на концерта, бяха единственият шанс да се чуят откъси от песента до този момент.  Сега парчето е факт в мрежата, макар и не съвсем легално…

„A Light That Never Comes“ ще бъде включена в предстоящия албум на Linkin Park „Recharged“, който ще съдържа нови интерпретации на песни от „Living Things“, последния албум на бандата, който дебютира на номер 1 в над 20 страни.

„Recharged“ ще бъде издаден на 29 октомври през Machine Shop Recordings / Warner Bros (пълен траклистинг предстои да бъде разкрит скоро). Лимитирана версия на албума ще включва интерактивна 3D скулптура, базирана на артуърка на албума „Living Things“.

Скулптурата е получена от дигиталната обработка на глава на лъв, поставена в стъклен глобус, обградена от магнитна течност, наречена ферофлуид и този уникален по рода си предмет ще позволи на феновете да си взаимодействат с разтвора чрез магнитна писалка стилус и така да създават оригинални модели и дизайни.

В скулптурата се съдържа също арт книжка с 48 страници, опаковка, включваща двата диска „Living Things“ и „Recharged“ и гореспоменатия стилус с магнитен връх.

Цялото съдържание е опаковано в специална кутия. Всеки бокс сет ще бъде номериран и лимитиран само до 500 броя за целия свят.

Предварителни поръчки ще могат да бъдат правени от понеделник, 16 септември на www.linkinpark.com, а предварителни поръчки за дигиталния албум „Recharged“ ще започнат в iTunes след като бъде отключен новия сингъл.

Албумът „Recharged“ на Linkin Park ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)