Йорданка Христова с шокиращи разкрития

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Йорданка Христова с шокиращи разкрития

Една от най-любимите ни певици направо ни шокира с признанията си

Съвсем наскоро Йорданка Христова отпразнува 70-ия си юбилей. Тя е радвала поколения наред със своята музика и винаги е впечатлявала с прямотата и характера си.
Ето, че за пореден път Данчето Христова успя да ни изуми. Тя направи шокиращо разкритие от личния си живот, с което определено не дава добър пример на младите.

Йорданка Христова е избрала кариерата пред децата

Знаменитата ни певица призна, че е правила аборт заради кариерата си, пишат от БЛИЦ. След признанието, което тя направи пред Нова телевизия, естрадната певица не пожела да коментира колко пъти е правила аборт, което навежда на мисълта, че определено е повече от веднъж.
Освен признанието за махнатите бебета, Йорданка Христова реши да разкрие няколко съвета около забременяването. Певицата, която днес е майка на две деца, посъветва момичетата, които искат да забременеят, да не мислят за това по време на самия акт.
След като е избрала кариерата пред децата певицата е започнала и да се притеснява, че може да няма деца, ако направи аборт. За нейна огромна радост днес тя си има и момче и момиче – Григор и Ивана.
Тя си припомни, че е имала и фалшиви вълнения – например веднъж дори си помислила, че е бременна, защото й прилошало, но в последствие се оказало хипогликемия. Данчето била на 34 години, когато решила, че е време да има семейство и се е омъжила.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: