Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт официално се разделиха

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт развалиха годежа си.

Певицата и австралийският актьор бяха разделени от известно време и техни представители потвърдиха, че двамата вече не са сгодени. Списание „Пийпъл“ съобщи, че връзката на Майли и Лиъм официално е приключила, предаде БГНЕС.

Преди време беше съобщено, че Сайръс и Хемсуърт, които имали „бурна връзка“, били изтощени и нещата не се развиват по най-добрия начин. „Те се разделиха. Майли и Лиъм имаха бурна връзка и двамата са изтощени. Това е сложна връзка. Засега сватбата се отлага. Тя не е отменена, но нещата не изглеждат обещаващо“, разкри преди време запознат източник.

Певицата беше критикувана след провокативното си представяне на церемонията по раздаването на видео музикалните награди на MTV миналия месец, а Лиъм бил потресен от изпълнението й. „Лиъм наистина се интересува от Майли, но новият й провокативен вид и поведение, характерно за хората от гетото, не са му по вкуса. Той беше напълно потресен от представянето й на церемонията и беше много засрамен. Той не вижда нищо секси в това, което направи на сцената“, разкри близък до актьора източник.