Най-грубите и незабравими ретро чалга хитове

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Човек без минало няма бъдеще. Запомни тази реплика, защото само тя може да оправдае гледането на клиповете от този материал. Черпим те с една мастика и ти редим сланина в червена пластмасова чиния. Ех, животе.

Нека си припомним как започна всичко. Това са най-грубите и незабравими чалга хитове от едно време.

От сега да ти кажем, че навярно ще има втора част, ретро чалгата е неизчерпаема.

Талантът на Румяна

Покойната Румяна завинаги ще остане в историята на чалгата като една от първите, облекли се с къси поли и изпели нещо авторско с орнаменти в гласа. Песните й вече над 15 години са все актуални по купони и панаири, а непреходността им се дължи на смисъла в текстовете и уникалните режисьорски хрумки в клиповте.

Петра бе, брато!

Наслаждаваме се на неповторима хореография, над която са се мъчили ден и нощ поне трима хореографи. Виждат се първите елементи на модерния балет, проправящ си път през Ориенталските елементи, от които припадат филолози и библиотекарки – възмутени и шокирани. Песента на Петра е посветена на Иван Костов. Това също не е за изпускане.

Секси “Пантерите”

Едно време дедо ти се е вълнувал в гащите само от вида на голото и леко окосмено коляно на баба ти, която е била стабилно прикрита зад 4 пласта чаршафи. Близо до това време е и времето на групата “Пантерите”. Те са уникалните четири жени, на които пък се е дивил баща ти в едни от най-силните му години. Пантерите имат всичко – натурални цици, гъсти вежди, дълги крака, те са секси, но за съжаление залязоха. Ако ги знаеш къде са, предложи им интервю от наше име.

Десислава знае много добре

Десислава и нейният текстописец са прозрели всичко за отношенията между жените и мъжете само с 1 песен и то преди над десетина години. Стани, изтанцувай го и жулни една водка “Ахелой” – нашата любима.

Иво Танев искаше само 100 марки

Знаеш го като коментатор в живи студия, а преди това от “Треска за злато”, не бива обаче да забравяш, брато, че Иво изпя култовата песен “100 марки”. Намали на десно.

Кондьо – и той за пари

Най-добрият певец сред затворниците сгафи и си изпати от закона, но въпреки всичко неговите хитове живеят вечно в сърцата на феновете. Ръцете горе.

Мая и Магапаса

Чак сега разбираме, че има нещо циганско в Магапаса и сме малко разочаровани. За съжаление и ухото ни е станало малко по-изтънчено с годините, та тази песен е малко неслушаема, но операторското майсторство е на ниво, има какво да научи човек.

Хей, войниче

Валентина си остана анонимна за по-голямата част от аудиторията. Ще ти разкрием обаче, че е родена в с. Кирчево, Ловеч. Тя издаде албум през 2000-та година с малко грандоманското заглавие “Хищна котка”. Жестока е.

Да ходя по ку-по-ни и да харча ми-ли-они

Живее се по много лесна формула, ако почерпиш опит от Ванесса – трябва да ходиш по купони, да въртиш дупе по пилони, да харчиш чужди милиони и да пипаш мъжки панталони. Не ти препоръчваме второто и четвъртото, брато. Ако все пак започнеш да го правиш, ще те помолим да филтрираш сайта ни в браузъра си. Черпим те обаче с ефектния еротичен клип. Голяма смелост се изисква да снимаш нещо такова. И безотговорност. Требва да си малко луд. Абе направо ненормален.

Лия и митничарите

Май нищо не се е променило от тогава.

maviboncuk89 

pone dolu gore bqha smisleni tekstove pak sega samo razni gluposti za sex i vartqt edni cici 😀

Nadejda Ivanova

Това са част от коментарите под песента на Лия. Сега ще се радваме да прочетем твоите, а и няма да ти се разсърдим, ако ни пуснеш в коментарите отдолу някоя песен, за да си припомним какво беше, ееех.